You'll Be Mine

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

February 12, 2011

;[ , wooaahh >.< , hari nii aku boleh tersenyum semule :\ , dengan pujuk kan wawa , thank you sahabat , sekarang aku tak boleh senyum lg mcm dulu , hati aku sedeh sangat , sekarang , hanye kau sorang yg tahu wawa , aku tak tahu nak cakap ape dekat  kau lg , kau memang baik sangat dengan aku , thank a lot fren ! kau sorang yg ambik berat about aku kan , kau sorang yg tahu aku badmood , kau sorang yg tahu perasan aku macam mane sekarang kn :'[ , sekarang org yg aku sayang tak ambik berat pasai aku dah , skrg aku yang ambik berat pasai dea pulak :[ , kau sangup teman aku kan , thank sayangs :[ , kau sangup dengar segale cerite aku kan , tahnks dear :'[ i love you zawani , kau bg aku senyum :\ ,

No comments:

Post a Comment